Veckohandling och rensning i garderober


Det är mycket just nu. På förmiddagarna är jag nästan inte hemma alls. Jag går iväg ca kl 8.20 till dagis tisdag, onsdag och torsdagar. Efter det har det varit något denna vecka varje dag som tex bankmöte, Vimmerby en snabbsväng, idag har jag handlat. Var hemma någon timma innan de var dags och hämta Wille i skolan. 
Jag kände att jag inte orkade gå mer idag. Hade redan samlat ihop lite över 10000 steg och låg på över 6km. Och skoskav fick jag idag. Jag var knäckt och höll på att börja grina. Jag var trött. Sovit dåligt inatt. 

Fick den briljanta idéen och ta cykeln till skolan ist. Han måste få plats på den tänkte jag. Tog med cykelhjälmen. Tänkte inte på att det blåste som tusan. Väl framme vid skolan var jag nästan död. Han fick i alla fall plats på cykeln och tyckte det var skönt att han slapp och gå hem den sträckan idag. 
Min tanke var och handla på Willys efter så han gick hem från Willys, ca 500m.

Sen fick jag oplanerat besök av en vän. I mitt kaos här hemma. Imorgon väntar storstäd. Och hämtning i skolan. 

Ikväll mitt i mitt koas börjar jag också och rensa garderober igen. Börjat med Albins. Rensade ur fem par byxor. Jättekul, verkligen. Ut med tre av dem på loppis, ett par åker i sopporna. Längre kom jag inte då barnen började bråka igen. Nu springer de ut och in här innan det snart är läggdags. Adam ska jag söva nu. 

Jag skulle ha handlat klart ikväll men verkar som Tommie tänkt komma hem sent från jobbet så frågan är om jag hinner. Tar tid när man inte får med sig allt hem när inte har körkort. 

Over and out 





DATUM: 2014-08-21 KL: 19:50:51







KOMMENTARER


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag är en 35årig tjej. Sofi heter jag. Bosatt i Hultsfred. Sambon med Tommie och tillsammans har vi fyra barn, grabbar, födda -02, -08, -09 och -11. De är mitt allt.

Här beskriver jag öppet och ärligt min vardag med allt vad det innebär. Ibland driver jag med mig själv och min familj, är jävligt ironisk men ändå 100% ärlig.

Jag kämpar just nu med att komma i toppform. 52kilo ska bort från min kropp. Mitt mål är att om två år ta mig runt Göteborgsvarvet.

För kontakt [email protected]




STATISTIK
st är här nu
st idag.
st den här veckan.
st den här månaden.
st totalt.

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

BLOGGDESIGN
© Sofi